Hvorfor søge? Det hele findes i Køge!

Københavnsvej 72-74 bliver til

For 6 år siden, da Køge Kopicenter og Lars Pedersen kunne fejre 25 års jubilæum skete det i helt nye lyse og rummelige lokaler i Køge. I 2018 udvidede Lars Pedersen samtidig virksomheden med indlemmelse af Ziebe grafik & design, så virksomheden fik endnu flere kompetencer. Udover Køge KopiCenter og Ziebe grafik & design holder også aogj Reklamebureau og GrafiskWebshop.dk til på adressen
Viften af grafiske virksomheder, bidrager alle en fortsat udvikling af, et moderne grafisk hus i Køge  -på Københavnsvej 72. Således kan vi på adressen kan tilbyde en komplet vifte, af grafiske ydelser fra samme lokalitet.

– Ja, hvorfor skal kunderne gå rundt og søge, nu kan de få det hele i Køge?, spørger Lars Pedersen.
Senest har vi ansat en erfaren og dygtig foliemontør, for at styrke vores tilbud indenfor  helindpakning af biler, varevogne, lastbiler, kraner og andet, lige som vi kan tilbyde montering af facadebogstaver, solfilm på vinduer og andre former for skiltning, fortæller Lars.

Sammen med de i forvejen tre andre virksomheder på adressen i form af aogj Reklamebureau, GrafiskWebshop.dk og Køge KopiCenter, kan huset, der fremover markedsføres samlet under navnet: Grafisk Center Køge, tilbyde kunderne en total grafisk løsning fra den første spæde idé til slutproduktet i form af fx et logo, en designmanual, en grafisk opsætning, en direct mail kampagne, nyhedsbreve, hjemmesider, webshop, tryksager, bildekoration, stoftryk, beachflag, roll-ups med meget mere.