Hvorfor søge? Det hele findes i Køge!

Københavnsvej 72-74 bliver til

For 3 år siden, da Køge Kopicenter og Lars Pedersen kunne fejre 25 års jubilæum skete det i helt nye lyse og rummelige lokaler i Køge. I 2018 udvidede Lars Pedersen samtidig virksomheden med indlemmelse af Ziebe grafik & design, så virksomheden fik endnu flere kompetencer. Udover Køge Kopicenter og Ziebe grafik & design var der to andre virksomheder på adressen. Det er aogj Reklamebureau og GrafiskWebshop.dk
Nu er tiden kommet til en fortsat udvikling af den grafiske virksomhed i Køge. Sammen med Peter Hargreave, der havde Køge Folie Center, har Lars Pedersen etableret et nyt firma, Køge SkilteCenter, der fuldender viften, så virksomheden i Køge nu kan tilbyde en komplet række af grafiske ydelser fra samme lokalitet, Køgevej 72-74.

– Ja, hvorfor skal kunderne gå rundt og søge, nu kan de få det hele i Køge?, spørger Lars Pedersen.
Med den nye virksomhed, Køge SkilteCenter, bliver det nu muligt også at tilbyde helindpakning af personbiler, varevogne, lastbiler, kraner og andet, lige som vi kan tilbyde montering af facadebogstaver, solfilm på vinduer og andre former for skiltning, fortæller Lars.

Sammen med de i forvejen tre andre virksomheder på adressen i form af aogj Reklamebureau, GrafiskWebshop.dk og Køge KopiCenter, kan huset, der fremover markedsføres samlet under navnet: Grafisk Center Køge, tilbyde kunderne en total grafisk løsning fra den første spæde idé til slutproduktet i form af fx et logo, en designmanual, en grafisk opsætning, en direct mail kampagne, nyhedsbreve, hjemmesider, webshop, tryksager, bildekoration, stoftryk, beachflag, roll-ups med meget mere.

Det nye set-up: Grafisk Center Køge, fejrer det nye navn og den nye virksomhed, Køge SkilteCenter, med en reception fredag den 28. august kl. 13-17.