EFTERBEHANDLING

KACHERING og SLEEKING

KACHERING er en tynd plastfolie der påføres papiret ved hjælp af varme og tryk og giver en meget eksklusiv finish på din tryksag.

Papiret og trykket bliver samtidig beskyttet mod slid og er samtidig er kacherings overfladen vandafvisende, hvilket giver en ekstra holdbar tryksag.

Som udgangspunkt har vi 3 former for kachering:

Soft touch kachering
En soft touch kachering giver din tryksag et meget eksklusivt udseende. Dit produkt får en meget lækker og silkeblød overflade og samtidig giver trykket en 100% mat og refleksfri overflade. Det vil sige ingen form for genskin fra lys, hvilket er ret unikt.
Soft touch meget efterspurgt til luksus tryksager, der skal signalere kvalitet.

Mat kachering
En mat kachering minder om en soft touch kachering, bare uden den ekstra bløde, fløjlsagtige overflade .

Blank kachering/gloss kachering
En blank kachering giver din tryksag en højglans, fotoagtig overflade, der er velegnet til f.eks. fotos, fotobøger, visse typer postkort og visitkort samt andre tryksager, hvis man ønsker den blanke, skinnende overflade.

SLEEKING er en efterbehandling hvor man påfører en partiel metalfolie i fx guld eller sølv. Ved store oplag kan vi også tilbyde andre metal-farver.

FALSNING og HÆFTNING

Falsning
Hvis din tryksag har tryk/farve hen over falsningen og papirkvaliteten overstiger 170 gr., er det en god idé at få lavet en “bukkestreg”, da det ellers kan “knække”/”krakkelere” ved falsning.

Hvilken false- eller foldetype du skal bruge til din tryksag? Der er forskellige udtryk for falsemetoder. Herunder ser du nogle af de mest almindelig falsemetoder.

Hæftning
Hæfter og kataloger bliver falset, hæftet, samlet og slutskåret i vores samle/hæftemaskine.

Herunder kan du se en demo af vores maskine.

Ved publikationer på mere end 80 sider (fx kataloger, bøger m.m.), anbefales det at få en limet eller garnhæftet ryggen.

Kontakt os for at få rådgivning om lige nøjagtig DIN publikation…..